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PRODUCTION STATE

생산현황

1얼구운김 생산

  1. 원초입고(해수 탱크)
    Warehousing of
    raw material of laver
    (Seawater tank)
  2. 회전식 교반(8시간 세척)
    Rotary string
    (Washing for 8 hours)
  3. 이물질 선별
    Sorting-out-of
    foreign material
  4. 숙성 (5시간)
    Maturing (5 hours)
  5. 절단
    Cutting
  6. 조합기 (성형)
    Mixing machine (Moulding)
  7. 1차 열풍건조 ( 수분 15% 이내)
    1st heated air drying
    (with 15% water)
  8. 2차 열풍건조 (수분 5% 이내)
    2nd heated air drying
    (within 5% water)
  9. 얼구운김 완성
    Completion of
    semi-roasted laver

2조미김 생산

  1. 얼구운김 입고
    Semi-roasted laver
    storage in warehouse
  2. 1차 김선별 (축지/파지)
    1st laver sorting
    (wet laver/tom laver)
  3. 영상 이물질 검사
    Image foreign
    material inspection
  4. 1차 구이 (적외선 히터방식
    150˚c~300˚c 이하)
    1st roast (Infra-red rays heater
    150˚c ~ up to 300˚c)
  5. 조미
    Seasoning
  6. 2차구이 (원적외선 히터 방식
    200˚c~350˚c 이하)
    2nd roast (Fra-ingrared rays
    heater 200˚c ~ up to 350˚c)
  7. 절단 / 밀봉
    Cutting/Sealing
  8. 금속 검출기 검사
    Metal detector inspection
  9. 포장 및 출하
    Packing & Shipping